Stosowany na zawodach wędkarskich ale również podczas wędkowania rekreacyjnego.
„Tłuste Angolki”. To larwy specjalnie wyselekcjonowanego gatunku muchy, które są hodowane wyłącznie na wysokobiałkowym mięsie indyczym.
To larwy specjalnie wyselekcjonowanego gatunku muchy, które są hodowane wyłącznie na wysokobiałkowym mięsie indyczym barwione na kolor czerwony.
„Tłuste Angolki kolorowe”. To larwy specjalnie wyselekcjonowanego gatunku muchy, które są hodowane wyłącznie na wysokobiałkowym mięsie indyczym.
Najbardziej popularna odmiana robaka na rynku specjalnie wysuszona i wyselekcjonowana przez firmę Liwi.
„Tłuste Angolki ”. To larwy specjalnie wyselekcjonowanego gatunku muchy, które są hodowane wyłącznie na wysokobiałkowym mięsie indyczym barwione na kolor żółty.
To larwy specjalnie wyselekcjonowanego gatunku muchy, które są hodowane wyłącznie na wysokobiałkowym mięsie indyczym barwione na kolor pomarańczowy.
„Tłuste Angolki fluor”. To larwy specjalnie wyselekcjonowanego gatunku muchy, które są hodowane wyłącznie na wysokobiałkowym mięsie indyczym barwione na kolor fluo (różowy).
W 100% naturalna i ekologiczna mieszanka.